KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Jön a divathétvége

2015. október 01. - Kreatív Varázs

Nagyon várom a jövő hétvégét, mert két szuper divatesemény is lesz. Az első a Glamour-napok amely október 8. csütörtöktől pénteken át egészen szombatig tart.  Glamour hétvége egy évben kétszer szokott lenni egyszer tavasszal és egyszer ősszel. A hétvégén a Glamour magazinban megtalálható kuponok segítségével akár 50%-kal olcsóbban tudunk vásárolni.

Én már alig várom, hogy felhasználjam a kozmetikai termékek terén a Maybelline (50%), L'oreal (50%), Max factor (30%),Garneir (50%), Elseve (40%), Rimmel (50%) kuponokat és ezen kívül biztosan benézek a MANGO (20%) és a H&M (20%) üzleteibe.

pa011464.JPG

A második szuper esemény szombaton és vasárnap lesz, ez nem más mint a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. Most lesz először Magyarországon a Mercedes-Benz Fashion Week és a patináns Várkert Bazárban lesz megrendezve az esemény. A hétvégén híres magyar divattervezők mutatják be új kollekcióikat és ezen kívül a Gombol Újra pályázat döntőjére is lehetett jegyet váltani, de ezek már sajnos elfogytak. Egy bemutatóra kb. 2000 Ft-ba kerül egy jegy. Ezen kívül lehet szombati és vasárnapi napi jegyet vásárolni vagy két napos bérletet. A hétvége során több bemutatót is meg szeretnék nézni mint pl: NANUSKA vagy USE UNUSED, de a DORA ABODI bemutatón mindenképp ott leszek. 

A facebook eseményt itt találjátok: https://www.facebook.com/events/410103525847274/

Jegyet vásárolni pedig itt tudtok: https://www.eventbrite.com/e/mercedes-benz-fashion-week-central-europe-tickets-18646369794

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1007877736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása