KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Golden Globe - a legjobb ruhaköltemények és a nem értem darabok

2016. január 11. - Kreatív Varázs

Mostanában kicsit kevés divattal foglakozó bejegyzést készítettem, de most utolérem magam a Golden Globe és a következő hónapban lévő Oscar-díj vörös szőnyeges felvonulásaival. 

Először vegyük sorra  a legjobbakat majd a pedig kevésbé stílusosakkal zárjuk a sort. Elég sok flitter, fodor és nagy meglepetésre crop topot viseltek a sztárok. Az összes közül a kedvencem Rosie Huntington-Whiteley ruhája volt. Nagyon tetszik az egyszerű szabása és a színek és az anyagok kombinálása az alján teszi különlegessé a darabot.  

img_4565.jpg

A következő Olivia Wilde aki ebben a flitteres Michael Kors ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. Az arany és bordó kiegészítők passzolnak a ruhájához. 

img_4580.jpg

Nagy meglepetés következik, mert Lady Gaga egy visszafogott fekete ruhában jelent meg ezüst ékszerekkel kiegészítve. Mostanában a vörös szőnyegen meglepően visszafogott szettekben szokott megjelenni, de ez kifejezetten jó áll neki.

img_4639-2.jpg

Nagy kedvencem Jennifer Lawrence akinek nagyon jó áll ez a sötét narancssárga szín ezzel a nyakékkel kiegészítve. 

img_4646.jpg

 

Akkor most következnek a félrefogások. Az első számú nem tetszik darab Jennifer Lopezen volt, túl sok sárga, túl sok anyag és túl sok minden történik egyszerre ezen a ruhán a kiegészítők pedig nem illenek hozzá. 

img_4652.jpg

A következő nem tetszik darab Kate Hudson Michael Kors darabja.  Értem én, hogy a crop top nagy trend, de sajnos a vörös szőnyegen továbbra se menő.  

img_4615.jpg

Cate Blanchet is sajnos ebbe a kategóriába került ezzel a bóhó, csipke betétes, színátmenetes Givency ruhában. 

img_4618.jpg

Az utolsó előtti Rooney Mara akinek a hús színű Alexander McQueen költeménye, ha más színben  lenne  kevesebb fodorra akkor még tetszene is. 

img_4616.jpg

Végül pedig Katy Perry akinek a ruhájával kisebb problémáim voltak mint inkább a hajkoronájával. A 60-as évekbeli haj nem passzol a ruhájához, ezért nagyon furcsa összhatást kelt. 

img_4653.jpg

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr488262038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása